PROGRAM

30.5.

9:30
Registracija
10:15 – 10:30
Opening: Jovan Stojanović, COO/Managing Director, Direct Media United Solutions
10:30 – 11:30
Key note: Ravid Kuperberg, partner, Mindscapes: The Story of "StoryTeching"
11:30 – 11:45
Pauza za kafu i networking
11:45 – 12:15
Srđan Đurđevic, R&D Director, United Grupa: Innovation in TV
12:45 – 13:45
Snack pauza
13:45 – 14:15
Vladimir Vulić, menadžment konsultant, suosnivač Digitalizuj.Me. i programski direktor konferencije Spark.me: Novi model digitalno transformisane organizacije
14:15 – 14:45
Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj i producent: Da li je Srbija spremna za internet platforme?
15:00
Dodela diploma polaznicima modula Mediji i Brending

Preuzmite detaljnu agendu sa
opisima predavanja

Ravid Kuperberg
Dragan Bjelogrlić
Vladimir Vulić
Srđan Đurđević
Ravid Kuperberg Partner and trainer Mindscapes

The Story of „StoryTeching“ ili Kako se inovativna tehnologija prenosi u efektno pripovedanje

Za početak: šta je uopšte StoryTeching? Odogovor na pitanje kako su se tehnologija, podaci i brend narativi spojili u jedno i to na neverovatno različite i atraktivne načine, saznaćete upravo na ovom predavanju. Naš gost, Ravid Kuperberg iz agencije Mindscapes iz Izraela, koja je jedan od čestih predavača Kanskog festivala, otkriva sve o tome kako je tehnologija munjevitom brzinom postala integralni deo modernog pripovedanja priče brenda. Na ovom interaktivnom predavanju preispitujemo najvažnije inovativne i nagrađivane kampanje koje primenjuju efektan kreativni StoryTeching. Dolazimo do praktičnih alata za razmišljanje kojima se misaoni proces usmerava i dovodi do jedinstvenog korišćenja inovativne tehnologije. Ravid najavljuje atraktivan i zabavan sadržaj koji prelazi granicu između digitalnog i fizičkog, između onlajn i oflajn sfera.

Ravid Kuperberg je iskusni predavač uvek žive i izuzetno kompleksne teme: strukturiranog kreativnog razmišljanja u oblasti brend komunikacija. Već duže vreme, ekspertizu ovog maštovitog i uvek radoznalog kreativca naveliko koriste najveće svetske agencije i brendovi. A nije zgoreg pomenuti tridesetak kanskih Lavova (kao i 3 Grand Prix Lion nagrada) koji su se udobno smestili na vitrine polaznika Mindscapes radionica. Inače, pod imenom Mindscapes stoji razrađeni sistem treninga za usavršavanje inovativnog i kreativnog razmišljanja i delanja. Metodologija treninga specijalno je prilagođena za svaku granu industrije (advertajzing, mediji, digital, TTL i PR). Ravid je inače nekadašnji marketinški stručnjak s iskustvom na strateškim i kreativnim pozicijama. Svoju karijeru započeo je kao strateški planer, da bi se zatim oprobao u kopirajtingu, a onda svoje kreativne potencijale preusmerio ka poziciji kreativnog direktora. Često drži centralna predavanja i obuke na najvećim međunarodnim marketinškim konferencijama i reklamnim festivalima. To podrazumeva da je nezaobilazan gost na prestižnom festivalu kreativnosti u Kanu, ali i na Direct Media Akademiji 2019!